neděle 23. ledna 2011

Úvodní slovo

Tímto v podstatě prvním příspěvkem bych chtěl přivítat všechny nově příchozí a zároveň všechny upozornit: Tento web nemá v úmyslu hrát si na seriózní a korektní portál zabývající se současným děním, pokud o tento portál máte zájem pokračujete na www.ct24.cz.
Smysl tohoto webu je pokud možno urazit co nejvíce lidí, kteří nesdílejí náš pohled na svět, přesto se však budeme snažit nesnížit se na úroveň plebsu a udělat to jako vzdělaní a inteligentní lidé, proto neočekávejte nenávistné či vulgární výpady. Pokud vás zajímá více, pokračujte do sekce O ballgag.cz. Nadále chceme deklarovat, že veškerá "tvorba" uveřejněná na tomto webu je zcela a určitě naše vlastní leč inspirovaná vším možným i nemožným. Neřadíme se tudíž mezi weby, které svůj obsah tvoří kuriozitami, podivnostmi a zvrácenostmi nalezenými na internetu.

Na závěr musím uvést, že nám vůbec nevadí, že s námi nebudete v něčem souhlasit. Protesty budou brány na zřetel pouze od těchto osob: prof. Ing. Václav Klaus, CSc., Batman nebo maminka.

Žádné komentáře:

Okomentovat