pondělí 7. března 2011

Žižkov, místo pro život a bláto pro všechny...


Víte co je vtipného na dynamice plynů za nízkých teplot? Nevíte? To nevadí, o tom si totiž dneska povídat nebudeme. Každý člověk žijící v krásném městě, jako je Praha si aspoň jednou za život položil otázku, která pražská čtvrť je nejlepší. Pokud jste si tuto otázku nepoložili, je mi líto a bohužel musíte opustit tuto stránku. :( Pokud vás napadl Žižkov, čtěte dál. Pokud vás nenapadl, čtěte dál a propleskněte se. Pokud jste z Libně, propleskněte se.

Žižkov je nejlepší už z několika důvodů. Jednoznačně protože se jedná o starou pražškou čtvrť s neodolatelnou architekturou, Žižkou, veží a atmosférou. Dále je nutno zmínit nepřeberné množství barů, putyk, putyček, lokálů, restaurací, hostinců, knajp, pajzlů a hospod. Každá má svou nezaměnitelnou atmosféru, zápach, klientelu, což činí tyto podniky unikátními. Dále má Žižkov Vysokou školu ekonomickou (VŠE) a její koleje, což vůbec není výhra, ale zmínil jsem to za účelem toho, abych zdůraznil, že to není výhra.

Pokud si potřebujete koupit součástku automobilu, či jízdní kolo, neboť to vaše vám ukradli, je Žižkov stále nejlepší volbou, neboť je pravděpodobné, že si koupíte to, co vám ukradli. V místních bazarech, kterých je tu nespočet, můžete nakoupit nesmírné množství věcí, možná i svou budoucí ženu. Je málo pravděpodobné, že pojedete někde jinde než na Žižkově a přes silnici bude natažena voleyballová síť. Před školou naleznete penis ze sněhu, či skupinu dospělých lidí s obrovskou hromadou nafukovacíh balonků.

A to stále není všechno. Jdete z hospody. Propili jste výplatu. Vaše bazarová polovička vás pravděpodobně zabije. Inu není nic jednoduššího, než navštívit některé z přilehlých kasín, kterých opravdu není málo a "bouchnout" aspoň "dvaciáš" a znásobit svoje jmění. Pokud patříte mezi adrenalinem posedlé jedince, musím doporučit účastnit se menší Žižkovské potyčky. Naše čtvrť se stala oblíbenou mezi osamělými dušemi velkoměsta, které zjistily, že na Žižkově se dá sbalit na každém rohu nějáká slečna. Pak vám sice řekne o peníze, ale přece nebudete vybíraví.

Pokud jste jako Sherlock Holmes a máte rádi opium, myslím, že nebude sebemenší problém si zde najít místo pro svou "neřest". V okolí dětských hřišt a kostelů jsou vyhrazena místa pro kuřáky opia. Někomu se může zdát, že Žižkov není vhodným místem pro výchovu mládeže, ale myslím, že takový člověk se mýlí. My z ballgag.cz a naši dementní kamarádi jsme zde odrostli a zjevně a naprosto evidentně to na nás nenechalo žádné následky.

Ballgag.cz uspokojuje poptávku na trhu a nabízí:

Párty zájezd na Žižkov po dobu pátečního večera, 1 osoba, 1 - 2 hospody, prohlídka okolí, bezpečnost zajištěna. - 500,-
Každá další osoba či hospoda navíc +100,-
(Dívky se slevou del dohody)

1 komentář:

  1. To není zdaleka vše.

    Dá se tu zúčastnit mafiánské oslavy narozenin v kasínu a obdržet tam nabídku na špinavou práci nebo třeba vzít si v práci volno a jít k soudu hájit týpka co ti před měsícem bezdůvodně zlomil nos, jenom aby tvoji kamarádi nemuseli podstoupit to samý.

    OdpovědětVymazat