pátek 26. srpna 2011

Nový rektor UKH

Univerzita kosmického humanismu má nového rektora, který byl jednomyslně zvolen a následně jmenován do funkce dne 26. srpna léte páně 2011.

Profesor Dušan je mužem mnoha talentů, svými příspěvky obohatil obory jako zemědelství, právo, jaderná fyzika. Ani směry lidské činnosti jako divadlo, atletika či literatura, nezůstaly beze změny díky panu profesorovi. Byl několikanásobně navržen na nejprestižnější světová ocenění ve velkém množství oborů, avšak vždy odmítl. Až nyní přijal nabídku a stane se novým a zároveň prvním rektorem naší skvělé univerzity.

Nemusím ani zmiňovat, že akademická váha takového kalibru nenechala naše studenty klidné. Okamžitě jakmile se zpráva rozšířila, propukly oslavy na kolejích i v učebnách. Ohňostroje nemají koncem, pivo i víno teče proudem po všech pracovištích. UKH se může těšit na ještě světlejší zítřky.

Exkluzivně jsme získali profesorovo vyjádření těsně po volbě.

Pane profesore, nebojíte se, že jste vyčerpal všechny obory do kterých můžete přispět svým géniem? Není to důvod proč jste přijal toto místo abyste mohl předat svou moudrost studentům?

To si nemyslím.

Nezbývá než pogratulovat a popřát našemu rektorovi mnoho úspěchů. Přikládáme fotografii pana profesora před UKH. Hrdost a nadšení v jeho tváři mluví za vše.

Žádné komentáře:

Okomentovat