středa 23. listopadu 2011

Děkujeme, odejděte!

Štvou tě aktivity zločinných bankéřů? Nenávidíš kapitalismus? Chceš spravedlnost (přerozdělovat výsledky cizí práce mezi méně pracovité)? Citíš, že jsi byl oklamán vůdci listopadu 89? Nelibí se ti zdražování nebo ti vadí, že tvoje bezcenná práce není víc nadhodnocena než je nyní? Máš pocit, že kdo je bohatý, ten je zloděj? Přijde ti nespravedlivé, že ti stát nechce hradit více věcí, přestože platíš minimální daně? Jsi členem odborů, KSČM či jiných super sdružení? Chtěl bys aby ostatní lidé dotovali tvých šest dětí, které si nemůžeš dovolit? Nerad si se učil? Rád hledáš chybu u ostatních a nikdy ji nehledáš u sebe?
Máme pro Tebe unikátní příležitost, jak si zlepšit život.

Ballgag.cz přichází s unikátní akcí: Kup štěstí svému soudruhovi!
O co jde: Kadždý občan, který neodpověděl ani jednou ANO na výše uvedené otázky a chce zůstat v naší groteskní zemičce, uhradí jednu, jednosměrnou letenku do města Pchongjang v Korejské lidově demokratické republice.

Přihlášky zasílejte na vylet@ballgag.cz. Rozšiřte tuto úžasnou zprávu mezi všemi obyčejnými lidmi, kteří už nechtějí snášet kapitalistický útisk. Dobří lidé v Pchongjangu Vás velmi rádi přijmou mezi sebe. Dle průzkumu ballgag.cz by mohlo zemi opustit až několik milionů lidí, což by způsobilo štěstí všech. Do emailu můžete uvést pokud jste si již našli svého dárce letenky.

Žijte svůj sen, neváhejte a jeďte!

PS: Osobní věci si neberte, všechno co potřebujete, je tam.

Žádné komentáře:

Okomentovat