čtvrtek 14. dubna 2011

Akreditace uznána!


Komise pro uznávání zvrácených studijních programů pro vzdělávání zbytečných odborníků takzvaná KPUZSPPVZO vyhlásila, že studijní obory Vesmírná propaganda a Medzinarodnej vztahy mohou započít v příštím akademickém roce. Povězme si krátce o oborech.

Vesmírná propaganda -
Obor reagující na poptávku Vesmírných dobyvatelů po odbornících, kteří budou zajišťovat marketing jejich vesmírných genocid. Když pácháte svinstvo vždycky potřebujete aby ho někdo zametal a naopak poukazoval na vaše světlé stránky. Například pokud prodáváte zbraně teroritstům, je dobré přidat nějákou dobročinnost. Tyto činnosti zajišťují absolventi Vesmírné propagandy neboli druzí naměstci hnusu a slizu lidké zhýralosti.

Medzinarodnej vztahy -
je perspektivní obor zaměřený na občanky Slovenské "republiky". Mnoho mladých žen na Slovensku se pravděpodobně rozhodla udělat karieru jako mezinarodní odbornice na sex za peníze, přičemž svojí "karieru" startují na školách v Česku. Stejně jako jinde jim tedy umožníme několik let studovat vytváření dokumentu v MS Word občas i MS Excel. Studium je zaměřeno na přípravu odbornic na nakupování a cestování. Po úspěšném dokončení studia a sexuálním styku s předsedou komise bude každé uchazečce udělen titul Mkr. (medzinarodná kráva) a bude poslána zpátky na vesnici do SR kde se uplatní jako uklízečka, barmanka nebo pomocná síla úklidu.

PS: Nové umělecké zázraky jsou publikovány v sekci ART.

Žádné komentáře:

Okomentovat