úterý 12. dubna 2011

Megaballgag za megabláto

Opět nadešel čas kdy pár facek nestačí a ballgag se stává adekvátním nástrojem společnosti. Naše demokracie a lidé naší země byli opět "posráni" elitou.

Je R. John šašek?
Takzaví Véčkaři byli vždycky odpornými láčkovci, kteří přišli do politiky bez sebemenší inovativní myšlenky, přesto se dostali do poslaneckých lavic díky mediálně známému a ošklivému obličeji Radka Johna. Následně se zjistilo, že Radek nejenom nebyl dobrý novinář, je i špatný politik, který se nechává manipulovat, ale je i tak špatný, neboť není naprosto schopen vést jedno z klíčových ministerstev. Po několika měsících jeho vlády byly jeho výsledky minimální až komické, jaké jiné by mohli být když žoviální pisálek a pseudonovinář začne šefovat policii?
Přesto Radek svým nabubřelým egem dál ničil zbytky policie až 3/4 policistů podepsalo petici proti němu. Našemu Pisálkovi, to ale vůbec nevadilo, napsal jakýsi protikorupční návod a měl pocit, že odvedl kus práce. Proč? Protože nikdy v životě doopravdy nepracoval.
Následující vývoj událostí ve straně VV neukazuje ani záblesk naděje, že by snad Pisálek na stará kolena nabral rozum a dále v televizních vystoupeních ztrapňuje nejen sebe, (což nikomu nevadí) nýbrž celou lidskou rasu. Existuje jedna možnost, která by vysvětlila Rakovo jednání. Radek John z VV není Radek John. Pravého Radku unesli a místo něj zde máme iluzionistu, kaskadéra, dvorního šaška a artistu, který má za úkol bavit hradního pána V. Klause.

Co s R. Johnem?
Návrat na rodnou planetu není možný. Ani tam ho totiž nechtějí. Víme to, píč jsme jim psali několik desítek dopisů. Psali jsme Hugovi Chavezovi, ten ho taky nechce. Proto musíme sáhnout jen k prostředkům, které nám dala příroda. Radek dostane ballgag a zaroveň tímto vyzývám pana Pisálka aby odešel z politiky ideálně se odstěhoval za Zemanem na Vysočinu, psal si svoje ptákovinky na nějáky blog (ne ballgag) a stal se opět intelektuálně sterilním jako býval vždy, neb tam někde mimo politiku jeho duševní naháčství nebude škodit lidem. Veřím, že Radek šel do politiky s jakousi vírou, zkusil si to, nevyšlo to, je čas jít o dům dál. Radku jdi k šípku!

Je VV strana nebo kurník?
Ve straně VV je nějak moc žen. Proti ženám nic nemám, ba naopak je mám moc rád. Ale upřímě mi vůbec nevyhovuje jejich počet v této straně. Fungující modely jiných stran ukázaly, že prostě ženy v politice zůstavájí v menšině, tato věc bude mít několik různých faktorů, ale všude na světe to očividně funguje stejně. Přestože se tvrdí, že ženy jsou psychicky odolnější, tu špínu vydrží jen málo z ních. Načež přijde strana vedená pisálkem a kolem je spousta matek co neví co se životem, nebo mladých slečen co ještě neví co se životem. Výsledek je opět ohromující a nemá společného zhola nic s emancipací žen ve společnosti či v politice. Dle mého pohledu, působení těchto samozvaných amazonek v politice, pozicí žen ve společnosti jen otřásla.
Ballgag každému kdo by tuto stranu volil ještě jednou.

A co Vítek?
Vítek mě zklamal nejvíc, neboť když jsem se smířil s tím, že vedení státu tvoří žoviální pisálek a intelektuální impotent a jeho stádičko oveček, aspoň on jako "business man", který za sebou nechával reálnou práci, nebál se do toho šlápnout a rozmáznout to. Přesto se naprosto zdiskreditoval svými snahami o Bártovoluci. I on musí dostat ballgag.





Slovo závěrem
Trošku mě mrzí, že ballgag.cz není něco jako Svatá Inkvizice a nemůže udělit ballgag přímo a veřejně. Vrazit uličníka do klády a veřejně po něm házet rajčata.
Tentokrát musíme udělit i jedno kladné vyznamenání. Naši "Trubku cti" obdrží pan prezident Klaus za svojí krásnou "čorku" protokolárního pera. Jen ták dál Václave!







7 komentářů:

  1. Mám k dispozici digitálně neupravenou nahrávku která jasně dokazuje, že Vašek pero vrátil!
    http://www.youtube.com/watch?v=CjKuDHIYXPg

    OdpovědětVymazat
  2. Ale že mu to trvalo než se s ní rozloučil :D Dnešní udílení ballgagů bylo velmi povedené, avšak je k podivu že se jich musí rozdávat tolik...

    OdpovědětVymazat
  3. OMG, držel bych to tu čistě apoliticky.

    Jinak nevím co všichni s tím Václavem Klausem máte. Přece si tužku vzít může, tak proč by si jí nevzal. A to, že se toho tváří jako když jí krade, bude možná jen síla zvyku. Sranda

    OdpovědětVymazat
  4. Retro drz si co chces. Kdyby jsme chteli byt apoliticti tak nevim co by jsme tu psali.

    OdpovědětVymazat
  5. Já bych napsal stodílný seriál o příkazu mount v linuxových systémech. Už píšu první část.

    OdpovědětVymazat
  6. No nevím proč se diví všichni krádeži pera, všechno to bylo trochu jinak - http://www.youtube.com/watch?v=d3b0z7egqzw&feature=player_embedded

    OdpovědětVymazat