středa 6. dubna 2011

Nový televizní pořad na TV Socka


TV Socka připravuje nový zábavný pořad pojmenovaný...... Zdaň boháče!
O čem pořad bude? Princip je jednoduchý, do studia se pozve několik desítek náhodných občanů, nebo chcete-li "obyčejných lidí". Tito lidé se rozdělí do týmů:



Tým A: tým s nejmenší inteligencí

Tým B: tým s nejnižším vzděláním

Tým C: tým nezaměstnaných

Tým D: tým svobodných matek, neboli čím víc dětí tím lépe

Tyto týmy budou v průběhu soutěže zápolit o nejlepší způsob, jak zdanit nebo jakkoli obrat někoho bohatého. Odporného kapitalistu, který se snažil a povedlo se mu vydělat peníze. V průběhu soutěže bude kapitalista uvrženo do klády. V průběhu pořadu smějí soutežící házet shnilé ovoce.

Soutěž bude mít několik kol v těchto soutěžních otázkách, na které týmy budou muset co nejlépe odpovědět.

Okruh číslo 1
Proč by měl mít (kapitalista) peníze když my je nemáme?

Okruh číslo 2
Proč by měl (kapitalista) platit vyšší daně?

Okruh číslo 3
Jaké daně by měli bohatí platit?

Okruh číslo 4
Proč by měl stát více přispívat na děti, nezaměstnané, nezvdělané a přitom nic nechtít?

Porota z náhodně vybraných členů ČSSD nebo KSČM bude za každou kategorii udělovat body a vítězné družstvo si bude moci rozdělit odměnu. Počítač na konci každého dílu soutěže vybere někoho s vysokým příjmem, zkonfiskuje majetek a ten se rozdělí mezi vítězné družstvo.
V pilotním díle soutěže zvýtezilo družstvo nezaměstnaných s Daní za úspěch. Daň za úspěch se odvíjí podle počtu neúpěšných lidí, toto procento bude odečteno s měsíčního příjmu všech bohatých.
V dalším díle vystoupí B. Sobotka s politicko-ekonomickou úvahou: Čím víc máš, tím víc dávej!


Zdá se, že všelék na problémy naší země je zdanit bohaté. Čím budeme léčit veřejnou kasu když bohatí odejdou i s investicemi? Řekne pan Sobotka: Už nemáme koho danit, holt musíte jít makat?

Co bych tímto vzkázal všem lidem, kteří by se potencionálně chtěli přihlásit do soutěže Zdaň boháče!? Přemýšlejte nejdřív nad vlastním životem a nejdřív se snažte sami, než budete chtít cizí pomoc a zasahovat do cizích životů.
Při psaní tohoto článku nebyl zraněn žádný komunista. Autor si uvědomuje, že existují i nezaměstaní, kteří se snaží a přesto jim to nejde, na ně se tento článek nevztahuje. Všechny, kteří se v tomto článku vidí, chci ubezpečit o tom, že jsem je chtěl naprosto cíleně urazit.

1 komentář: