pondělí 25. dubna 2011

Ministerstvo zvrácenosti varuje: Mikina škodí zdraví

Je vám více než osmnáct let a nosíte mikinu s kapucí, jako hlavní prvek vašeho oblečení? Čtěte dál a dozvíte se, že je dost možné, že vám poškozuje mozek.
Všichni si pamatujeme časy, kdy nám jedna mikina vystačila na celý měsíc chození do školy a pořád jsme mohli být před kamarády "cool". Byly to krásné časy, ale stejně tak byly krásné časy když jsme mohli dělat svou potřebu přímo do plen a nemuseli se za to stydět. V životě každého nadejde chvíle kdy by měl mikinu odložit a nechat pro příležitosti jako je sport, výlet do lesa nebo veškeré outdoorové aktivity. Stejné je to s kšiltovkou jakýkoli rozměrů či tvarů kšiltu. Vždy mě udivuje pohled na dospělého muže, který v kraťasech a mikině jde prezentovat projetk na vysoké škole. Nu a tyto zkušenosti dovedly vědce z UKH k tomu, že kšiltovka a mikina způsobují poruchu mozku.
Podívejme se podrobně na skupiny primitivů: fotbaloví fanoušci (ti co demolují města), levicoví vyžírkové a jedna z úhlavních skupin jsou "tunneři" automobilů, tyto skupiny mentálně labilních jedinců a poslední skupinu hlavně, spojuje několik úhlavních věcí: mikina, tílko, kšiltovka, laciný řetěz kolem krku a idiotské auto.
Začíná to mikinou na vysoké škole a končí to vraždou malých štěňátek nebo "úpravami" vozu. Dle vědců z Institutu výzkumu UKH je demence způsobená mikinou zapříčiněna negativní energií vysílanou vlnami M.I.K.Alfa. Tyto vlny nevkusu či neutrality, v mozku způsobují, že postižený jedinec přichází o jakoukoli invenci při výběru vhodného oblečení a tudíž pro každou příležitost volí neutrální mikinu. Pokud se neutrální energie nechá volně šířit, časem dojde u jedince k tomu, že začne přemýšlet o "sportovní úpravě" svého vozu. Bez zásahu končí nošení mikin samozřejmě smrtí.
Zde se můžete podívat na to, jak můžete dopadnout když budete nositi mikinu jinam, než na sport a přidružené outdoorové aktivity.


A myšlenka na konec: Mikina je přece jen vršek od tepláků a v teplácích by jste přece do školy nešli. Někteří ano, ale o těch až jindy.

Dále je potřeba dodat, že včera jsem se pokoušel jednomu místnímu bezdomovci vnutit jednu svojí starší mikinu Etnies, která však byla dosti zachovalá, přesto jsem byl bezdomovcem zdvořile odmítnut. Z toho jsem vyvodil, že ani člověk co se hrabe v popelnici nechce nosit mikinu.

Žádné komentáře:

Okomentovat