neděle 8. května 2011

Když vás srazí cyklobuzny


Po přečtení článku na mém oblíbeném D-FENSu, jsem se rozhodl k tématu cyklobuzen taky něco sepsat. Jedná se o kauzu o které novinářská lůza iDNES psala jako o „dramatu při Českém poháru silničářů, do závodníků najel motorkář v protisměru“.

Krátce popíšu, k čemu došlo. Jedete si tak v klídku na svém veteránu po krajině, když tu náhodou potkáte policejní motorku a za ní pár cyklistů. Sice silnice není zavřená, ale máte to v hlavě v pořádku, takže zastavíte u krajnice a necháte je projet okolo. Proč taky ne, když je tak hezky a nikam nespěcháte. Když nic nenasvědčuje tomu, že budou pokračovat další, vyrazíte dál. Jedete, když se najednou v zatáčce ve stínu vyloupne banda idiotů jedoucí v protisměru. Nemáte šanci zabrzdit, ani kdybyste se zbláznili.

Narážíte do nich, šlapky lítají vzduchem a váš veterán kosí ty jelita jako kombajn při žních. Nevíte co se děje a říkáte si, co sakra ta banda hovad dělala v protisměru? Vaši noví cyklopřátelé vás ale nenechají dlouho uvažovat, protože místo jakéhosi poskytnutí první pomoci, vám jeden v rámci utužení přátelství šlápne na krk a ostatní vás za povyku frází jako „čuráku vole“ a familiérního „zabte ho“, kopou do ledvin.

Situaci, jako je tato, bych já osobně popsal jako „bejt v pořádný prdeli“. Právě jste se se svým motorovým vozidlem stali účastníky dopravní nehody, narazili jste do cyklistů, a proto vás teď budou média dehonestovat, na nově budete za vraha a budete rádi, když si odsedíte na Mírově jenom pět za slušné chování.

Partička nadšených cyklobuzen ale nepočítala s jednou věcí – motorkář měl zapnutou kameru a proto se teď všichni můžou podívat, jací jsou tito sportovci vřelí a milí lidé:



Neskutečná odpornost jejich chování, chvastounství a silácké řeči chlapců s oholenými nohami. Obvzlášť pikantní jsou kecy ufňukaného šaška v trikotu v čase 2:35 a dále. Tomuto floutkovi vzkazuju – ty gaťky jsou tak těsný, že ti jsou vidět koule chlapče drahý.

Motorkář se z této anální situace dostal jen díky záznamovému zařízení. Možná by nebylo špatné zauvažovat nad něčím podobným, protože toto se může stát každému z nás. Já osobně mám například až moc rád svou sbírku použitého dámského spodního prádla, abych se od ní odloučil několikaletým pobytem v kriminále.

Nezapomeňte sdílet a mějte se mí motoristé, jak chcete. To neplatí pro cykloaktéry z videa, vy jděte do prdele a uduste se rohlíkem.

Žádné komentáře:

Okomentovat