sobota 7. května 2011

Novinky ve světě arcisvinstva

Ballgag.cz dlouho mlčel, neboť nestudujeme ČZU (zemědělka) a tak nemáme času nazbyt. Je opět na čase aby ballgag komentoval svinstvo kolem nás.

Začneme novinkami z domova:

Vláda schválila daň z Vánočních dárků
Takzvaná Kalouskova daň reaguje na potřebu vyvážit státní rozpočet a proto bude od letošních Vánoc zavedena na každý vánoční dárek, který bude ležet pod stromečkem. V praxi to bude vypadat tak, že 24. prosince přijde Ježíšek a přinese dárky a 25. prosince přijde Kalousek a vybere Vánoční daň. Daň bude určena procentuálně z hodnoty dárku. Konkrétní čísla zatím neznáme, ale víme, že vláda počítá s výběrem několika milard korun. Přestože značná částka těchto peněz půjde jako bonus našemu ministru financí, který kvůli výběru daně přijde o celé jedno odboledne.


Ballgag pro KSČM
Někteří lidé stále nepochopili, že v zájmu vlastního zdraví by měli držet kušnu, neboť poslední zprávy z okruhu radikálnějšího křídla Komunistické strany ukázaly, že mnoho jedinců v této straně trpí silnou demencí či senilitou. Více se dočtete zde. Tito lidé a mnoho primitivů, kteří se nebojí vyjádřit na portálu Novinky.cz své obskurní názory, se domnívají, že znárodnění podniků, či navrácení výroby do rukou "lidu" přivede blahobyt mezi nás.
Krásným případem tohoto duševního naháčství a intlektuální sterility je paní Alena P., která se vyjádřila takto:

"...hlavně znárodnit vše co bylo rozkradeno. Ponechala bych jen malé a střední podnikatele. Takové podniky jako byla Škodovka, Poldovka, dráhy a spousta dalších patří do rukou dělníkům a ne zlodějům."

Budu příliš laskav, když řeknu, že tato paní přemýšlí kolenem. Pravděpodobně mnoho inteligence nepobrala a stejně tak ti, kteří se domnívají, že jakási "dělnická třída" (pokud něco takového existuje), může zajistit bezproblémový chod státu. Tato situace tady byla, byla i několikrát jinde na světě a ukázala se naprosto mylná. Pokud Komunistická strana přemýšlí tímto způsobem, není možné nic jiného než konstatovat, že je nebezpečná pro demokracii a tak by s ní mělo být i zacházeno dle zákona. Je takovýto názor na vyvlastnění soukromého vlastnictví meně nebezpečný než ultrapravicová Dělnická strana? Nezbývá než doufat, že této demenci udělá někdo přítrž. Jsou komunisté s těmito názory něco jiného, než prachsprostí zloději a lháři?
Duševní kriplové namítnou, že dnešní pravicové strany nejsou o nic lepší, ale vážení přátelé, já klidně dám Kalouskovi svoje vánoční dárky, ale nedám komunistovi svůj podnik.
Při psaní tohoto článku se neustále bráním nutkání popsat celý arch nadávkami směřující na komunistickou stranu a jejich pohůnky. Nicméně kromě ballgagu bych doporučil želízka či oprátku.

Dnešní poselství zakončím úvahou...
Ve světě se stala důležitá věc a to, že byl zastřelen terorista Usáma bin Ládin a samozřejmě se nemluví o ničem jiném. Normální člověk si řekl: Je to fajn. A jeho život šel dál, nicméně je na světe spoustu lidí, kteří mají pocit, že každou věc je potřeba důkladně rozebrat, vytvořit několik teoriíí a následně diskutovat. Je Usáma mrtev nebo není? Proč nechtějí ukázat jeho fotografii? Bránil se? Byl zastřelen bezbranný? a tak dále. Nevidím důvod proč by si americký prezident troufnul vyjít se lží takového rozsahu. Vysvětlení, že nechtějí ukázat jeho fotografii, neboť je znetvořen a mohlo by to pobouřit i jinak smířlivé muslimy, mi přijde naprosto logická.
Byl méně bezbranný když ho zastřelili, než 3000 lidí pracujícíh ve WTC? Asi těžko. Situace se má tak, že na světě existují lidé, kteří chtějí aby celý západní svět (kterého jsme součást) shořel. A proto jsem rád když mají tito lidé méně síly a méně prostředků a proto nevím proč bych se zabýval podrobnostmi Ladinova života či smrti.
Přátele žijte své životy naplno a vyždímejte ze svého potenciálu maximum abyste neskončili jako komunisté. Neřešte sračky, které nemají význam a hlavně všichni novináři zamyslete se nad tím jestli pojem arciterorista není trošku arciblábol.

Jinak gratulujeme národnímu týmu a přejeme: Jen tak dál!
A všem ostatním, kteří čtou náš "blog" přeji: Mějte se jak chcete.

8 komentářů:

  1. Ballgag čtu především na záchodě.

    OdpovědětVymazat
  2. Vzkazuji správci trubky, aby z tohoto článku odstranil ty hrozné hrubky. Děkuji.

    OdpovědětVymazat
  3. Hrubky částečně odstraněny druhým z mentálů :)

    OdpovědětVymazat
  4. Je to takový záchodový čtení no.. Retro je komunista.

    OdpovědětVymazat
  5. :-) Také jsem si dodnes myslela, že abyste se píše dohromady, protože si nejsem vědoma toho, že by se psalo aby chom. Ale možná se mýlím :-)

    OdpovědětVymazat
  6. No vidis, kdyz ty clanky po sobe nebudu cist, tak dopadnu jako komunista.

    OdpovědětVymazat
  7. Haha, tak je po sobě začni číst :-))

    OdpovědětVymazat
  8. Já to čtu v posteli, ale jak vidím ty komentáře, tak se mi taky chce... na záchod :)

    OdpovědětVymazat